samenwerking.jpg

SAMENWERKINGSPARTNERS

In samenwerking met Llen.eo kun je via de Coachiezzwebshop essentiële oliën bestellen. Het mooie van deze samenwerking is dat je op laagdrempelige wijze kennis kunt maken met de verschillende samengestelde oliën.

Llen.eo biedt naast advies op maat ook de mogelijkheid om, tegen verzendkosten, de werking van de olie vrijblijvend te ervaren. 

De naam essentiële olie komt van essentie of kracht die van nature aanwezig is in planten, bloemen, grassen of bomen. De levenssappen worden verwerkt door middel van stoomdestillatie, koud persen of tappen, tot olie. De meeste mensen kennen en gebruiken de oliën alleen om hun geur. Het bekendste voorbeeld hiervan is het gebruiken in een diffuser. Als je kwalitatief goede oliën hebt, kun je ze voor veel meer dingen inzetten. Een deel van de Young Living essentiële oliën, zoals je die bij Llen.eo kunt verkrijgen, vind je in de Coachiezz webshop. De olien hebben allemaal hun eigen kracht en functie. Wanneer je ze gaat gebruiken, ontdek je dat ze op korte en op lange termijn op veel gebieden kunnen ondersteunen. Je kunt ze o.a. inzetten om te ontspannen, om je botten, spieren, luchtwegen, spijsvertering of immuunsysteem te ondersteunen. Ook zijn er diverse oliën die kunnen ondersteunen bij een goede nachtrust.

Er zijn een aantal manieren om de oliën toe te passen:

  • Aromatisch; inhalatie vanuit het flesje of door middel van verstuiven met behulp van een diffuser. De diffuser zorgt er voor dat waterdamp en olie door de lucht verspreid. Dit geeft een aangename geur in de ruimte, het bevorderd de luchtkwaliteit en door het verspreiden in de lucht geniet iedereen van de gezondheid bevorderende eigenschappen van de essentiële oliën.


  • Via de huid; Door enkele druppels te vermengen met een natuurlijke draagolie is deze op de huid aan te brengen. De huid neemt deze olie op en komt in onze bloedbaan terecht. Op deze manier ondersteunt het ons lichaam fysiek en mentaal.


Wist je dat de moleculen van essentiële oliën:

- na 22 seconden de hersenen hebben bereikt

- na 2 minuten waarneembaar zijn in het bloed

- na 20 minuten elke cel van het lichaam hebben bereikt

Waarom Young Living via Llen.eo? Op dit moment is er bijna in iedere drogisterij of winkel essentiële olie verkrijgbaar. Deze varieert echter nogal in kwaliteit. Er bestaat namelijk geen wettelijke standaard of kwaliteitscriteria voor essentiële olie. Als een flesje 5% essentiële olie bevat en 95% vulstof, mag het dus ook essentiële olie genoemd worden. Ook hoeven de ingrediënten niet vernoemd te worden op het flesje. 

Llen.eo stelt hoge eisen aan de oliën uit haar assortiment en kiest daarom bewust voor de producten van Young Living. Het proces van het zaadje tot het flesje olie is volledig in eigen beheer en zo kunnen zijn controle uit blijven voeren over het hele proces. Mislukt de oogst of is deze niet goed genoeg? Dan is er dus ook geen olie. Door het toepassen van strenge controles, garanderen zij dat alle olie 100% puur, geconcentreerd en van therapeutische kwaliteit zijn.

Ieder mens is uniek en daarom is ieder advies op maat. Wil je weten welke oliën jou kunnen ondersteunen, kijk gerust eens rond in de webshop. Heb je vragen stuur dan een bericht naar Llen.eo. Dan kijken jullie samen wat bij je past.

Ook is er de mogelijkheid om, tegen verzendkosten, vrijblijvend wat uit te proberen